fbpx

Vår Vision

Vår vision bygger ifrån kärlek, kärlek till livet och alla dess nyanser!
Vi äger vårat mörker och vi äger vårat ljus vilket betyder att vi ser allt som lärdomar och gåvor och vi dömer inte livets väg och sätter oss inte i egots fängelse. Vi förstår det högre syftet och vi alla har fått det vi klarar av för att vi skapar det själva. Om vi ska klara att älska oss själva så kan vi inte förakta det som skapat oss.

Vårt syfte är att vi vill vara en del av den skapande rörelsen som för oss människor tillsammans mot den Nya Världen, den som förenar istället för att separerar, den där alla får plats, alla har sin unika gåva att ge till helheten och vi SER och håller varann genom smärtan och genom kärlek och glädje.

Vi vill vara fyrtornen som inspirerar, läker och motiverar nu när stormen tar vid och vi står inför ett uppvaknande och själen åter ska ta plats på jorden. Vi vill tillsammans med så många människor som möjligt stå i vår kraft för att hjälpa andra att VAKNA UPP i kärlek och förståelse.

Delar av allt vi skapar skall återinvesteras till världens fördel, det som gynnar helheten på jorden, människan, djur och moderjord. Vi lägger planen för att investera i skog, mark, rent vatten, utbildning och mycket mer och vi börjar med ett litet steg mot denna vision så som det är med allt, ETT STEG. Delar du den så är du välkommen att kliva in i vårt Community och tillsammans skapa ifrån hjärtat i kärlek. AHO!

Nyfiken på mer om oss?