fbpx

FESTIVAL

WAKE UP!

Want to read in English? Please chose language.

I de djupaste av skogar, mitt i den Svenska urskogen finns Vi, vi som söker och vi som vågar finna!
I en magisk miljö med rötter från vårt nordiska ursprung kommer vi under tre dagar att få leva i samspel med de fyra elementen och vara delaktig i en festival i helt ny nivå och spektakulära pyramidala upplevelser.

Här kommer vi mötas för att söka och visa oss själva, med människor från alla jordens olika hörn och VAKNA UPP till ett större medvetande och en ansvarsfull framtid med glädje och upplevelser.

På denna plats kommer vi att få uppleva hur vi får möta oss själva, utmana oss, växa, möta nya härliga bekantskaper och mycket kreativt flow. En plats att få drömma och att bara få VA! Vara du utan dömande och andra påhittade föreställningar. 

ÄR DU REDO att se och visa vem du är?
Här kommer alla utställare få visa fram sina verktyg och talanger. Vi får njuta av musik från världens olika hörn och öppnar upp för en ny vision som vi skapar tillsammans ur glädje och trygghet.  Fler utställare kommer snart upp på hemsidan med först skall midsommar firandet vara över!                                                                                    Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och följer tätt alla nya restriktioner. 

Alla barn under 12 år kommer in gratis och kopplad tyst snäll hund är också välkommen!!! 

HELGBILJETT 3600SEK (FREDAG-SÖNDAG).

Dagsbiljetter nu släppta!!!

Fredag: 890kr – Lördag: 1600kr – Söndag: 1200kr 

Utbudet fylls på hela tiden då våra utställare lämnar info löpande och nedanför ser du lite av det som kommer att hända! Vänta inte om du känner dig KALLAD. För vi kallar på er, er som är REDO, 
alla Nordic Light Warriors!
 

För tydlighetens skull så samarbetar vi inte med Wake UPGlobe för de som antar detta utan de gör sin grej och vi gör vår. 

Artister & Utställare

Tomas Di Leva

Thomas Di Leva

För femtio år sedan syntes märkliga ljusfenomen på himlen över Gävle, och samma natt föddes Thomas Di Leva i stan. Rymdblomman från Gävle, är en av landets mest kända och spektakulära artister genom svensk pophistoria. Vem har inte hört ”Vem ska jag tro på?”, ”Vi har bara varandra”, ”Miraklet” eller någon annan av hans otaliga radiohits och svenska popklassiker.

Artisten Thomas Di Leva är med 22 album och hundratals TV-framträdanden ständigt lika aktuell och alltid i rörelse. Efter över 30 års turnerande för fullsatta salonger och festivaler känns den en gång så ”udda fågeln” nu som en självklarhet på Sveriges alla scener. Så det är med stor glädje och förväntan vi nu får uppleva Di Levas hänförande sång, artisteri och musik på WAKE UP Fesivalen 11 juli.

Nina Pérez – Viola D’amore

Nina Pérez även kallad ”Tonvindens drottning” är fiolspelkvinnan från Skåne som flyttade till Värmland. Hon brinner för den skandinaviska folkmusiken och har under de senaste 20 åren rest världen runt med sin fela. 2018 debuterade hon med eget album ”Vägen jag Vandrat” som helt baseras på egna kompositioner och är ett konstnärligt uttryck för att berätta sin livsresa.

Med en varm ton och ett dynamiskt spel omfamnar Nina sin publik med kärlek och spelglädje, och nu står hon redo med fiolen i sin hand, för att dela med sig av sin musik. 

IAMAEON

IAMAEON Är ifrån Auckland Nya Zeeland och är en rising star och kommer med en frisk vind av en ny unik musik stil som blandar influenser av Medveten Hip Hop, EDM, House, Reggaeton, RnB och Dubstep. IAMAEON är en poet och storyteller som vill inspirera och motivera genom hans höga vibrations musik och elektrifiera sina live framträdanden. Han kommer ta med er på en resa genom tid, rum och uråldrig visdom. Han tänder lyssnarens högsta potential och inspirerar till att göra medvetna val och bemästra sin verklighet. Missa inte detta!

The Babes

Med lika delar energi och känsla bjuder Göteborgs-bandet The Babes XL på en musikalisk helkväll!

Kvällen till ära förstärkta med blåssektion levererar de klassiska soul, funk- och discohits.

WARRIORS OF LIGHT

Möt Jesse och Sakula, grundarna av Warriors of Light. Ett globalt företag inom personlig utveckling som motiverar och utbildar hundratusentals människor över hela världen genom sina online-kurser, personliga retreater och festivaluppträdanden världen över. Warriors of Light är en global gemenskap av medvetna ledare, skapare och entreprenörer som är dedikerade till uppdraget om att göra världen till en bättre plats. Vi hjälper våra elever att frigöra sina oändliga potential genom olika självbehärskningstekniker som härrör från både fortida visdom, men också modern vetenskap – allt för att optimera den mänskliga upplevelsen. Ljusets krigare har ett unikt och revlotionerande tillvägagångssätt som gör det möjligt för dem att bygga bro och därmed få medvetandet att gå mainstream.

WORKSHOP: – Light Warrior Flow
Light Warrior Flow är en unik, upplyftande och aktiverande daglig rutin som kombinerar antik kampsport som Tai Chi och Qi Gong – dynamisk flödeträning med kroppsvikt, yoga, andningsarbete och visualiseringsövningar för att skapa den ultimata upplevelsen och optimeringen för sinne och kropp.

Light Warrior Flow-rutinen är en viktig nyckelpraktik inom Warriors of Light Academy. Det är roligt, enkelt, effektivt och kan göras av vem som helst och när som helst, oavsett erfarenhetsnivå. Du kommer att känna dig jordad, energisk och förkroppsligad i din högsta potential.

Jeanette med Vänner

Jeanette och hennes vänner älskar att åka ut och spela tillsammans på mysiga platser. Gärna i solen, gärna ihop med mat och något gott att dricka. Jeanettes egen musik blandas upp med låtar som är handplockade och som tillhör Jeanettes egna favoriter. En vanligt förekommande fenomen är att man gärna vill sitta kvar och lyssna,,,Jörgen Berg: Allt med strängar, dagsformen bestämmer Magnus Sjöqvist: Spelar det mesta men ofta bas i vårt gäng. Anders Tell: Trummor och annat som gör ljud ifrån sig. Jeanette: sång och gitarr och kanske världens mest förvirrade mellansnack.

Kakao ceremoni med Christine och Lisa på Lördag!

Som mor och dotter har vi förenats genom kakaons helande och moderliga kraft. Våra individuella resor med kakaon har lärt oss om kärlek, glädje, och gemenskap. Inte förrän kakaon guidat oss genom arbetet med förlåtelse och försoning med oss själva kunde vi omfamna varandra med öppna hjärtan och börja dela med oss av våra erfarenheter och kakaons kraft.
Vi har en djup vördnad för mayafolket och deras tradition och kultur med ceremoniell kakao. Under våra vistelser i Guatemala har vi gått i lära hos mayaindianer och fått ta del av deras visdom och fått deras välsignelse att jobba med kakao som medicinväxt.
Genom Luna Cacao vill vi kommunicera vikten av en yogisk livsstil och livsfilosofi med fokus på den skapande och kreativa kraften och därigenom ta ansvar på individuell och kollektiv nivå för oss själva, för vårt samhälle, vår omvärld, vår tradition, vår natur och Moder Jord.  Luna Cacaos fundament består av tre delar; ande, hälsa, och tradition. Dessa tre delar är beroende av varandra och är representerade i vårt arbete, våra produkter, och vår kommunikation. Triangeln är en symbol för de tre delarna som tillsammans skapar en helhet.
Anden representerar den spirituella aspekten av Luna Cacao. Ande finns i allt, oss själva, vårt skapande, kakaon, naturen, och i traditionen/kulturen/historien. Vi vill kommunicera vikten av att uppmärksamma andens kraft och energi för att läka, utvecklas och leva i harmoni med oss själva, andra varelser, och naturen.  
Hälsa vi vill kommunicera från ett holistiskt perspektiv där fokus ligger på att skapa balans mellan vår fysiska, emotionella, mentala, och spirituella kropp då vi anser att ett hälsosamt liv bygger på en praktik av grundning och centrering och självkärlek. Från denna praktik kommer läkning och transformation. Balans är grunden till ett hälsosamt och gott liv.

Tradition handlar om vördnad för våra förfäders visdom och för de ursprungsfolk som bevarar den. Vi tror att läran om livet bor inom oss, men denna lära och kunskap har blivit glömd i vårt moderna samhälle. Vi en tendens att känna oss vilsna och separerade från oss själva och våran omvärld. Vi ser därför vikten av att koppla åter till de gamla traditionerna, kulturerna, och historierna. Kakaon hjälper oss att minnas och förstå allt det vi redan vet. Vi vill skapa rum för fler att återkoppla till vårt ursprung och hedra våra förfäder genom ritual, ceremoni och gemenskap. 

Firewalk och Eld ceremoni

Ledd av Jeanette & Johan Bergelin Samt Ulrika och Gulay.

I urminnes tider har urbefolkningar runt om i hela världen och på alla kontinenter använt sig av eldens kraft för att manifestera och utveckla sig själva. Det är ett kraftfullt element och denna kväll kommer vi hämta hem kraften i elden genom att ge till den det vi inte längre behöver och vill bära med oss in i morgondagen. Då vi bestämmer själva över våra val. 

Sen ska elden hedras och för den som vill utmana sitt mod kommer få tillfälle att gå på den glödande kolen. Vi kommer dansa ut den sista glöden till musik som sedan fortsätter in i natten! Tillsammans skapar vi starka modiga band, När du är redo att bli en NORDIC LIGHT WARRIOR så visar du det för världen. AHO! 

Mouschka

I am a therapeutical life coach, a shamanic practitioner & a source creator – being connected with source through visions. My passion is to help people step into the center of their own power & follow their inner voice.

After my thesis in post-colonial Identity, I have, for more than 20 years, been on the self-development path, attending multiple shamanic ceremonies, workshops & sweat lodges & different courses & workshops in the field of self-development & spirituality, among others a 2½ year long therapeutical Life Coaching education.

During the festival I’ll give 1 or 2 drum journey workshops, where I offer a 4 step-process to manifesting: Forging a sword by creating a sharp intention, throwing the sword by saying Yes to your intention, hitting the target by going on an inner journey to the sound of the drum, bringing the catch home by getting some great methods to use your insights in everyday life.

I’ll have a stand at the festival where you can see the aMOUSCHKA animal jewellery, formerly sold around prestigious shops around the world, and also order your own personalized FreeYourself shaman drum with crystals & magic symbols, handbuilt by Mouschka.

I also give 1-on-1 drum-coaching sessions that include finding hidden limiting beliefs, working with the emotions hidden in the body and transformative energy work through personalized visualizations & ancestral healing. Many of the methods are unique to FreeYourself Life Coaching & evolve from the now & your particular energy.

DJ Dala

Med många års erfarenhet och ett brett musikintresse så hittar Dj Dala en perfekt balans på musiken. Gammalt blandas med nytt och Igenkänningsfaktorn är hög.

Idaedesign

Jag har alltid varit spirituell men i största delen av mitt liv tryckt
undan allt för att passa alla andra. För fem år sedan fick jag
diagnosen Bipolär och sedan även adhd, det förde med sig mycket
ångest och självhat. Jag hamnade långt ned på botten och det enda
som fick mig att släppa på tankarna var målandet. Ingenting annat
fick mig att må bättre, det var först när jag testade healing som
jag äntligen fick luft och jag fick för första gången på flera år
hela dagar utan ångest. På healingen fick jag även budskapet ”Ida du
är inte sjuk, du är frisk, och väldigt högkänslig.”

En av de största förändringarna är att jag bestämde mig för att satsa mer på
skapandet och lyssna på min intuition.

Jag kommer hålla workshops 1 – 2 gånger per dag fre-sön. Vi kommer
måla tillsammans utomhus, för att vara så nära naturen som möjligt.
Jag vill inspirera dig till att skapa på ett kravlöst, lekfullt sätt,
utan att prestationen ska ta över eller hindra dig. Jag vill dela med
mig av känslan att genom skapandet frigöra tankar och känslor som kan
vara svåra att förklara i ord. Jag vill ge dig ett verktyg du alltid
kan ha med dig, i livets alla skeden. En direkt länk till ditt hjärta
och din intuition.

Julien Djenke

Julien Djenke är dansare , koreograf och musiker från Togo/Benin och ledare för gruppen Zondede. Han är medlem i nationella baletten i Togo och har arbetat med dans och musik  i snart 30 år.  Hans passion är att dela med sig av sin kultur och få alla elever att ha roligt och lyckas. Han danser är från hans tradition i Togo o Benin men också egna koreografier med inspiration från hela Afrika .

Juliens grupp Zondede dansar och spelar rytmer från Togo, Benin o Ghana med inspiration från andra delar av Afrika. Gruppen är en blandning av medlemmar från Sverige och Togo bla. Vi dansar i dräkter typiska för uppträdande i Togo.

Medryckande trummor o fartfyllt! 

Gruppen kommer uppträda på fredag och efteråt ha en workshop för er att delta i! Missa det inte!

Frank Vitai

Möt ditt högre jag i en andlig meditation i samklang med skogen.

En tyst guidad meditation för en möjlighet att återkoppla till sitt högre jag. Välkommen sitt bekvämt ner och slut ögonen. Fokusera på din andning så kan vi mötas i känslan när tankarna lugnat sig. Genom känslan kommer du få guidning och möjlighet att nå hjärtat och sedan ditt högre jag om det är meningen.

Not my way Not your way The way of the heart!

Lördag och Söndag morgon möter ni fantastiska Frank i skogen för ett förhoppningsvis fantastiskt möte mid dig själv.

 

Camilla Wahlstedt/Yogaloveraw

Camilla Wahlstedt/Yogaloveraw bjuder in till energiarbete med flera olika redskap. Utöver traditionella yogaklasser, skapar hon space för energiarbete (workshops/energiklasser där olika tekniker vävs samman för en specifik upplevelse). Energiklasser där kropp, sinne och själ får återhämtning samt möjlighet att utforska olika dimensioner av den mänskliga upplevelsen.
Den spirituella resan startade 1996 med en shamansk meditationskurs som följdes av  diverse spirituella djupdykningar. Yogan tog plats 2002 och hon är Yogalärare sedan 2004 och har sedan dess hållit yogaklasser, events och retreats på olika studios de senaste 18 åren. I väskan av utbildningar och redskap finns följande:
Kundaliniyoga
Yinyoga
Ashtangayoga
Flyyoga/Aerialyoga
Yoga Nidra
Breathwork
Meditation
Gong, klangskålar, soundhealing
Reiki Master
Akupressur & Qigong enligt TCM
”We are spiritual beings having a human experience – so, be true, be you.”
 
På Wake Up håller Camilla 4 olika klasser kombinerat med Gongar och klangskålar. Emellan klasserna kommer hon att erbjuda Reiki-behandlingar. Hon har även med en Yoga-gunga, så vill du utforska luftens element, så kan du kan boka kortare prova-på-sessioner i Flyyoga.

Kangen Oasen

För dig som är mån om både din egen kropps hälsa och planetens hälsa. Kom och läk på cellnivå i vårt naturnära sommarparadis och dela med dig av dina drömmar & framtidsvisioner om hur vi tillsammans kan göra denna planet till en hållbarare och bättre plats. Slappna av och drick upplyftande drycker gjort på levande vatten som ger direkt återupplivande effekter på dina celler och skapar långvariga hälsofrämjande effekter. Vi kommer servera kakao, kaffe, te och örtbryggder. Samt tillhandahålla hälsokurer för hud, hår, mage, tarm mm. Vi ser fram emot att träffa dig. Varmt välkommen!

Liselotte & Ann

Kommer att visa eteriska oljor från Young Living. Eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja hälsa och välmående, de har används i de flesta gamla samhällen. Inom indisk traditionell medicin har eteriska oljor används i minst 5000 år och Hippokrates skrev om de eteriska oljorna och dess terapeutiska effekter. Paracelsus (1494-1541) lär ha myntat ”Gud har skapat en läkeväxt för varje sjukdom”. Eteriska oljor brukar även kallas för Moder jords egen medicin. Eterisk olja är ren koncentrerad växtextrakt som tillverkas av växten i avsedda oljekörtlar. Dessa körtlar kan finnas i t.ex. blommor, blad, skal, rötter m.m. Denna essens är växtens försvar mot olika angrepp som mögel, svamp, miljö, insekter, både att skydda sig mot samt locka till sig. Eftersom alla växter har sina egna unika egenskaper så gäller detta även de eteriska oljorna och de kan ha flera olika användningsområden. Det är inte för intet som man brukar säga: ”There is an oil for that”. Under festivalen kommer vi att erbjuda Spinal Energy Treatment (SET) behandlingar, vilket är en taktil massage med eteriska oljor som väcker upp din kropp och själ. Behandlingen är kraftfullt, då vi arbetar med oljorna på ryggraden där ryggmärgen är kopplad till kroppens organ samt till våra chakran. SET-behandlingen har visat sig ge bra resultat vid t.ex. stress, värk, oro och ångest. Behandlingen sker sittandes och tar cirka 30 minuter. På workshopen ”Great Day Protocol”, får du lära dig att använda oljor för att sätta intention för dagen. Vi erbjuder även prova-på-tider för ”transformationssamtal”, ca 30 minuter, med Liselotte som är socionom. Samtalen utgår från där du är i livet och vad du vill prata om. Sessionen avslutas med inslag av eteriska oljor och healing. Varmt Välkommen till vårt väldoftande Tält!

Rape Ceremoni

LindaMarie

Iona

Gudinnans djupdykning. Jag vägleder dig genom lagren av det kvinnliga. Visdomen som finns djupt inom dig. 

Naturmediation – i väderstrecken. En resa inom dig själv. Vi möts i naturen, jag guidar en meditation och sen ger du dig ut i skogen och hittar kärlekens budskap. Vi ses igen efter ca 1,5 timme och då delar vi våra upplevelser. 

Vattenceremoni. Ran kallar på oss och vi låter henne ta oss. Ta med badkläder. En kraftfull ceremoni där du ger av dig själv och får tusenfalt tillbaka. 

Det heliga manliga och det heliga kvinnliga. En transformerande resa inom, att läka de sår vi bär på i vårt maskulina samt det feminina. Här gäller det att våga vara modig. Vi jobbar två och två.  

Varmt välkomna till mig och ni kommer hitta mig på Kanten OASEN mellan mina ceremonier och workshops.

Maria Hagberg/Singing Being 

Sången är ett uttryck vi alla föds med och så viktig för att balansera oss och uttrycka våra känslor genom. Tyvärr slutar många sjunga redan som barn då de blir tystade eller får höra att de inte ”kan”. 

Marias stora mission i livet är att hjälpa människor ta tillbaka sina röster för att uttrycka sig själva och sin sanning. 2014 startade hon sitt företag Singing Being och har sedan dess hjälpt hundratals människor att våga låta, våga sjunga och ta plats med sina röster och gåvor i världen. 

Maria coachar intuitivt utifrån sin visdom och sina kunskaper inom röstcoachning, röstyoga, healing och energiarbete. I ett tryggt space hjälper hon dig att släppa taget om rädslor och blockeringar, att hämta hem förlorade själsbitar så du kan integreras med din själ och din sanna röst. En djupt transformerande resa. 

Så här säger en av hennes klienter: 

Länge har jag längtat efter att komma ihåg och uttrycka min egen unika röst.
Med kärleksfullt inlyssnande och glädje har Maria stöttat mig att våga sjunga och uttrycka det som är jag.
Borta är den lilla rösten inuti som viskade; tyst nu, det räcker nu, du kan inte sjunga.

/Sofia 

 

Workshops: 
Uttryck din sanna röst – Du får hjälp med att öppna upp dina chakran och släppa blockeringar genom vibrationerna från din egen röst. Detta höjer din frekvens och du kommer i djupare kontakt med din själ och sanna röst. 

Lär dig kula – På en kraftplats i naturen får du hjälp med att hitta kraften i din röst och nå ut med den. Kulning var det som kvinnorna gjorde på fäbodarna förr i tiden för att locka på djuren och kommunicera över långa avstånd. 

(Det finns även möjlighet att boka 1:1 sessioner med Maria utöver festivalprogrammet.)

På festivalen kommer Maria också hålla i Healing Singing Circles tillsammans med Malin Larsson, se separat presentation. 

Konsert ”Jag vill bara vara”: 
På fredagen ger Maria en konsert där hon delar med sig av sin egen resa som hon musikaliskt gestaltar på sitt album ”Jag vill bara vara”, som kom ut 2016. 

Som skilsmässobarn blev hon en ”duktig flicka” som anpassade sig och höll sina egna känslor och behov inom sig, förutom att le eftersom det var då hon blev sedd och uppskattad. Detta gjorde att hon började leva livet utifrån att få bekräftelse från andra och inte inifrån sig själv. Sången blev hennes livlina, en ventil där hon kunde uttrycka allt hon höll inom sig och när hon sjöng kände hon kontakt med sig själv och sina känslor. Låtskrivandet blev hennes terapi och har varit en viktig del i processen att hoppa av ekorrhjulet, stanna upp och börja lyssna in sin kropp och hjärtats röst. 

Här kan du lyssna på Marias musik: https://open.spotify.com/artist/4h407bgeh5yeZoZA0cy5bZ?si=HbpU82iFT4uh29CmPjh0nQ&dl_branch=1

Läs mer om Singing Being här: www.singingbeing.se

Maria Hagberg och Malin Larsson – Healing Singing Circles

 

Sedan detta år har Maria expanderat Singing Being genom sitt samskapande med Malin Larsson. Bland annat leder de Healing Singing Circles tillsammans, både live och via zoom. 

Deras vision med Healing Singing Circles är att komma samman i våra hjärtan och läka illusionen av separation. I sina circlar håller de space för din transformation med hjälp av röstens helande vibrationer. 

”Tillsammans hjälps vi åt att läka oss själva, kollektivet, moder jord och hela universum.”

Både Malin och Maria är sångerskor och låtskrivare och under cirklarna får du sjunga med i deras helande och hjärtöppnande sånger och mantran. De bjuder även in till fri toning och lek och improvisation med våra röster. 

Malin och Maria erbjuder Healing Singing Circles på lördag och söndag på olika kraftplatser på festivalområdet med teman som ”Free to be me” och ”Take your power back”. Run tolkning av
Völva Prästinna Minna

I eddan så prosas det om hur Oden hängt upp och ner i 9 dagar i trädet Yddgrasil, spetsad med spjut, utan mat och vatten som offer till sig själv för att uppnå sin visdom om runorna. Det var en kunskap som han valde att dela med sig till några utvalda få av gudar och gudinnor.

Med tiden spred sig kunskapen till fler och dem har länge använts för både skrift, beskydd, magi och deviation. 

 

Jag heter Minna, jag är Völva prästinna och kommer finnas tillgänglig på Wake up festival på 7 sjöar, för att göra privata tolkningar för er som är nyfikna på vad just runorna kan berätta för dig.

 

Sentian Art

Kommer snart…

SE FILM HÄR!!!

Meline Höijer Schou

Multidisciplinär konstnär baserad i Uppsala, men verksam även internationellt, utökar hantverks-arsenalen med Reiki vilket hon nu vill sprida vidare. Hon ser fram mot att få erbjuda festivalens deltagare en stunds healing med intuitiv Reiki där de går mellan upplevelser och utmaningar i dagarna tre. Den fina energin som sedan sjunger i deras blod kommer de att sprida vidare och hela festivalen blir ett flöde av energi av allra godaste slag. Harmoni inom och utom. För det högsta bästa. 

 

Utöver detta kommer hon att utföra WAKE UP- festivalens hyllning till Nymånen och dess inneboende kraft att manifestera vad vi vill ska ske. En manifestation både för den enskilde deltagaren, som för kollektivet, med syftet att skapa och vara den där förändringen vi önskar se. En mäktig dramaupplevelse med syftet att medvetandegöra oss om hur vi gemensamt ansvarar för och formar framtiden. Vi är ett med varandra. Oåterkalleligt sammankopplade. Det är något det.

 

Release av verktyget Healingdoll

Releasen kommer innefatta en ceremoni med blommor och bubblor, giveaway, högläsning, föreläsning och Q&A. 

Verktyget är helt nytt på marknaden och det finns inget liknande verktyg i världen idag. Det innefattar en Bok, en Healingdoll, en kristall jordglob och en Eteriskolja. 

Med releasen kommer festivalens gäster få ett fantastiskt erbjudande. Hoppas vi ses!!! 

In the shadows were fear lives you must shed light.                                                     Be brave and arm yourself with love.  

Slackline Yoga

Kumbhaka - Den stilla pausen.

@kumbhaka.kursgard kommer att gästa WAKE-UP festivalen den 9-11 Juli!
”Att kapitulera, släppa taget och åka med. Genom att tillåta flöde, förändring att strömma igenom öppnar vi också upp för nya möjligheter och äventyr 💫🧚‍♀️
Jag ser så fram emot denna magiska helg 💜🌱
Jag kommer att finnas där hela helgen för att erbjuda:
💜 Dreadlocks & rastaflätor
💜 Poke tatuering
💜 Shamansk healing
💜 Shamansk healingcirkel
Kom och var med denna sommar, skapa nya magiska vibrationer som får sprida sig ut i väven” 🌱

 

 

Erik Amarillo

Som intuitiv multiinstrumentalist, yogadansare och sångare kanaliserar Eric helande frekvenser och vibrationer.
Med ett unikt och banbrytande uttryck där han kombinerar uråldrig övertonssång, Ki rörelser med analog elektronik och jazz harmonik låter han det gudomliga tala.
 
Som publik och deltagare i en av Erics sonar meditationer blir du ofta guidad till att själv delta i chanting och rörelser..
 
  • Du väcker upp sovande DNA, dessa frekvenser rensar och aktiverar våra chakran, så att du kan hantera och ta emot alla de nya ljuskoder som strömmar in.
  • Vi börjar med att gemensamt finna vår andning, låter denna sätta tonen, sen transenderar jag, all musik och frekvenser därefter är direkt kanaliserad för dig, i just det rummet,för det Nuet.

Maria

På WakeUp festivalen så kan ni träffa mig Maia som arbetar heltid som
Andlig coach.

Jag är certifierat medium och har använt tarotkort i 35 år.

Jag äger flera sätt att kommunicera på, jag får en stark känsla av
att bara ”veta” eller ”känna” vad situationen handlar om. Jag har en
förmåga att känna in platser, människor, föremål och siffror. Så
oftast brukar jag kunna ge svar på när, var och hur.

SÅ står du inför val i ditt liv, är du nyfiken på något som skall
komma in i ditt liv eller vill du veta vilka andliga vägledare du har
med dig? Eller varför inte få en mindre läggning för det närmaste
halvåret? (Detta tar ca 20 min.)

Jag kommer att ge kortare budskap GRATIS till så många jag hinner
under dessa tiderna:

Fre 18 – 19:30
Lör 14 – 15:30
Sön 11 – 12:30

Ni kommer hitta mig i plastbubblan  och övrig tid under festivalen så
kommer jag att göra längre och kortare sittningar, detta till
festivalpriset 100 kr för 10 min, 225 för 30 min el. 400 för en
timme.

Du kan gå in på min hemsida www.maias.nu [1] och läsa mer om mig,
dessutom så kan du redan nu boka tid hos mig för den 9-11 juli. Jag
ser fram emot att träffa alla och dela en magisk helg med er alla!


ECSTATIC DANCE CEREMONY

At the festival I’ll invite you for a ceremony of free movement, sound and profound energy.

Ecstatic dance is being merged with a Ceremonial practice, invoking Sacred space for an inner and collective journey to unfold. 

This is an invitation to approach dance as a moving meditation and self-healing practice, as subconscious layers within may reveal themselves throughout the journey.

Invoking this sacred space will allow you to freely express yourself and let your body guide you to dive deeper into who you truly are. It is an opportunity to amplify your energy within and connect with Source energy. 

The ceremony will be rounded of by allowing your Soul to express its sound through your personal and intuitive light language.

Throughout the ceremony I will be channeling energy through movement, sound and light language in service of the common energy of the space.

Come celebrate your Body, Mind and Soul being awake and alive!

-o-

Cornelia is an embodied movement / sound facilitator and ceremonialist. She draws upon principles and methods inherent from a grand variety of experiences as a body therapist, ecstatic dance facilitator, vision quest guide, sound healer, clairvoyant, yoga and meditation teacher. 

Throughout the last 10 years she has learned and worked alongside many Shamans and self-development teachers, co-hosted medicine ceremonies, retreats and facilitated sweet lodges. Passionate about creating a professional, creative and wholehearted space for you to explore your true essence.

She is a mentor, multi-artist and healer weaving together ancient wisdom from all corners of the world with her own intuitive practice and academic background. This provides the space with integrity, knowledge and wholesome understanding of many walks of life.

 

Maria

Jag heter Maria och har jobbat som tatuerare i 3 år och målat så länge jag kan minnas. Jag kommer att erbjuda frihandad konst som är i stil med mandala/ orientaliskt/ symboler.

Jag frihandar helt ur intuition så det enda jag ber av dig är att släppa kontrollen och lita på processen!

Ska bli så himla kul att få träffa er allihopa!

@zentattooo

Fredrik ” Nordic Eagle” Ejemo

A nordic bard
that shares timeless wisdom through music, spoken word and performance.

Known for his ability to improvise and use music and his voice as a medium for storytelling.

He have experinced the alchemical wedding within
and his performances is a cocreation and colloboration with whats given in the moment and the souls that are present.

A coach, curious shamanic explorer, grail king, a nordic spirit keeper, a lover of the wisdom traditions.
His message is loud and clear.
Be yourself. Everyone else is taken.
The privilage of a lifetime is being who you are

Fler artister och utställare kommer snart…

Program & Tidsschema

Vi publicerar hållpunkter allteftersom.

Biljetter

Boka biljetter! 
Nu finns biljetter tillgängliga, följ knappen nedan för att boka din biljett idag. Välkommen! Barn under 12 år går gratis.

Den startar upp Fredag den 9 juli 15:00 och avslutas Söndag den 11 juli 18:00. Festivalen äger rum på fantastiska Sju Sjöar som ligger i Öxnavalla, ca 45 minuter från Göteborg. www.sjusjoar.se

Absolut! Det finns möjlighet till att boka rum på Sju Sjöar Hotell, dock ett begränsat antal platser och det finns inte plats för alla. Vi erbjuder även tältplatser både inom festivalområdet men även lite utanför.

Du har möjlighet att boka på ett matpaket på din helgbiljett för helgbesökare. I det matpaketet ingår frukost, lunch och middag Fredag- Söndag.

Försäljning av mat finns på flertal platser inom området. All mat är i  en hälsosam touch, riktad och anpassad till både olika allergier och matstilar.

I närheten av festivalområdet finns det en parkeringsplats där du kan stå under hela din vistelse utan kostnad men platserna är begränsade så vi rekommenderar att samåka och det finns möjlighet att bli upphämtad i Horred vid tågstationen. 

Du väljer enkelt i bokningen vilka dagar du vill gå eller om du vill ha veckopass.  Just nu har vi släppt endast helgpass och följer utvecklingen för alla rekommendationer. 

Vi följer samtliga rekommendationer och riktlinjer gällande Covid- 19 som kommer från regering och folkhälsomyndigheten. I dagsläget ser det ut som att de kommer att släppa på restriktionerna kring event utomhus från 1 juli till upp till 600 personer.
Vi kommer under festivalen arbeta med alla åtgärder såsom avstånd mm och har både ordningsvakter samt personal som kommer arbeta för detta.

Nej, det är inte tillåtet att ta med egen alkohol eller droger av något slag.

Alkohol säljs på avsedda platser inom festivalområdet.

Detta sker endast på avsedda platser inom hela området.

WAKE UP festivalen är en festival där vi skapar tillsammans. Det innebär att det kommer att skapas programpunkter under hela resan innan festivalens start. Du kan följa detta på vår facebooksida Nordic Light Warriors.

Om vi måste avboka på grund av COVID-restriktioner kommer biljetten att återbetalas utom serviceavgift.

Om artisterna ändras på grund av COVID så kommer den artisten att ersättas med liknande.

Vi återbetalar inte din biljett om du ändrar dig eller blir sjuk utan då får du sälja din biljett vidare själv.

Bli Volontär

Vi söker nu Dig som vill vara volentär på WAKE UP festivalen 9-11 juli. Du får möjligheten att tillsammans med ett fantastiskt team skapa och genomföra en festival i musikens, spirutalismens och kärlekens tecken.
 
Du kan arbeta med allt från parkering, entre, servering men det viktigaste är att du är prestigelös och vill vara delaktig att få festivalen så bra genomförd som möjligt.
 
Du får gratis boende och mat samt att du har möjlighet att vara närvarande på hela festivalens tre dagar.
Vi vill att du skriver ner i formuläret dina uppgifter men främst VARFÖR du vill vara volentär på WAKE UP festivalen.

Anmälan STÄNGD!

Tack till er som visat intresse. Vi återkommer så snart vi kan.

Samskapa med oss

Wake Up-festivalen lockar besökare från många delar av världen, detta är ett perfekt tillfälle för dig som företag att presentera dina produkter/tjänster.

Välkommen att lämna din intresseanmälan för att samskapa ett helt underbart event!