fbpx

Lekfullt Föräldraskap

Längtar du efter att connecta med ditt barn? Känner du dig trött och stressad över att inte räcka till? Behöver du utrymme för att reflektera, men också umgås med dina barn? Vi har satt ihop ett program där ni kommer hitta ett lugn och möjlighet att få vara kreativa, skapande i lek och genom roliga aktiviteter.

Medvetet föräldraskap är för dig som är redo att ta ditt ansvar, göra medvetna val som känns bättre för dig i vardagen. Vi ger dig och ditt barn plats att kunna utforska er relation genom olika upplevelser, men coachar också i hur du kan gå fram för att se vilka rutiner och beteendemönster du som förälder har som också påverkar ditt barn.

Vi ger föräldrar verktyg att uppfostra sina barn utan belöningar eller bestraffningar, att möta barnens behov, och att hjälpa barn att läka från stress och trauma. Detta är för dig som är redo att möta dig själv och ditt barn i känslor, gråt, icke-bestraffande föräldraskap, kroppskontakt, raseri – allt är tillåtet, för när vi omfamnar alla delar av oss själva i acceptans och kärlek, så blir vi inte tyngda av alla måsten som vi lagt på oss genom generationer samt samhällets påtryckningar om hur en ”perfekt” förälder skall vara.

Du är den bästa förälder som ditt barn kan ha!

n VisionQuest för er som söker efter er själva och er sanna mening i livet och förhållande till naturen. Vi håller ett safe space för att ni ska komma i kontakt med er själva och den universella kraften i naturen. Du kommer få möta natten själv i skogen för att sen ta med dig din vision till den värmande lägerelden.

Ge dig själv en upplevelse som du inte kommer glömma och som kommer ge dig tillfälle att lyssna till vad den skapande kraften har att säga just dig.

Detta hittar du här:

Information

Har du frågor om retreatet? Då kan du alltid kontakta oss på info@nordiclightwarrior.com

Ingår kost och logi i dubbelrum, coaching och övningar, upplevelser och minnen med ditt barn som du har för livet.