fbpx

Gülay Spahiu

CERTIFIERAD STRESS / MINDFULNESS / QI GONG / ZEN MEDITATIONS COACH CERTIFIERAD ACT COACH / SJÄLVKÄNSLA COACH

Mitt syfte som coach är att öka din medvetenhet om vem du är, vad du vill och vad du behöver samt skapa förståelse i dina relationer. Målet är att hjälpa dig skapa nära, goda relationer och att hitta dina egna svar på de utmaningar du möter i vardagen samt att du skall finna större trygghet i dig själv.
(ACT) Acceptance and commitment therapeutic Coaching.
ACT Coaching går ut på att ändra sitt förhållningssätt till sina tankar.

Mindfulness går ut på att uppleva det som händer, ögonblick för ögonblick i just den situation man befinner sig, utan att tänka bakåt eller framåt i tid.
Genom zenmeditationen kan vi bryta igenom våra illusioner och erfara världen som den verkligen är, bortom alla begrepp, ideer och dualism
Qigong kan översättas till energiarbete – en mångtusenårig kinesisk självträning, en metod att arbeta med kroppens energifält och på så sätt skapa ett slags partnerskap mellan kropp och själ.

Enligt kinesiskt tänkande är kropp och själ oskiljaktiga; om det psykiska välbefinnandet ökar, så ökar också det fysiska. Allt i en ständig växelverkan.
Fem elementen Qi Gong: de fem elementen är vatten, trä, jord, eld och metall
Power Qi Gong

Ibland behöver man ett bollplank.
Längtar du efter förändring? Vill du ha mer glädje, samarbete och mindre tjat och bråk i familjen? Vill du ha verktyg för att hantera vardagen på ett bättre sätt och kunna njuta mer av familjelivet?

Kanske behöver du bara ett bollplank som hjälper dig att få perspektiv och skapa den tillvaro du önskar för dig och din familj?

Erbjuder vägledande samtal för föräldrar där du får möjlighet att tala med mig. Detta är inga terapisamtal utan vägledande samtal där du får bolla egna tankar som guidar dig och hjälper dig sitta svaren som ju oftast finns där inom oss. Vi behöver bara lite hjälp och vägledning att hitta dem.

Ditt barn behöver inte en perfekt eller felfri förälder. Ditt barn behöver dig! Närvarande och autentisk med mänskliga svagheter och styrkor.

5 AM CLUB online (tre månader kurs)

Enlig 20/20/20, 66 dagar från boken av Robin Sharma

Kontaktuppgifter

Är du intresserad av att komma i kontakt med Gülay? Kontakta henne via uppgifterna nedan.

Nyfiken på dem andra?

Så säger tidigare klienter...