fbpx

Ulrika Drevhage

Från Chef Världen till Nordisk Völva

Ulrika är ledaren som efter 20 framgångsrika år med att leda personal och bolag till framgång började ifrågasätta sig själv och sitt levnadssätt och startade upp en resa som förändrade hela hennes liv. Genom att våga gå nya vägar i livet, utsätta sig för utmaningar hon inte trott funnits tidigare samt hade modet till att möta sitt mörker kom hon efter flertal år ut i sitt egna ljus.

Idag driver Ulrika sitt egna managementbolag med att utbilda och coacha allt ifrån nya och erfarna chefer till människor som vill utvecklas på sitt personliga samt yrkesmässiga plan. Efter att själv har fått genomgått en personlig utveckling har hon ett passionerat driv till att stödja fler människor till ett mer harmoniserat liv.

”Jag älskar att få utveckla människan, att få utmana och vara en stödjande pelare i min klients processer. Jag har en lång erfarenhet av att leda stora personalstyrkor där varje individ har sin plats vilket inte alltid är enkelt att få utvecklas som människa i sin yrkesroll.

Jag har även erfarenhet av att vara mellanchef och VD vilket också ställer olika krav på oss och det oftast leder till att man får obalans i sitt yrkesliv kontra privatliv.”

Ulrika är en tydlig och drivande coach som vågar utmana deltagarna för att varje individ skall känna att man investerar väl med sin tid. När Ulrika driver utveckling innefattar det att gå utanför sin bekvämliga zon, uppleva nya saker och i samklang med naturen, vårt arv och vår framtid.

Kontaktuppgifter

Är du intresserad av att komma i kontakt med Ulrika? Kontakta henne via uppgifterna nedan.

Nyfiken på dem andra?

Så säger tidigare klienter...