fbpx

Jeanette Bergelin Hedström

Entreprenör/ Coach/ Chef/ Healer/ Spirituell lärare / Allt och inget / Grundare för Spinal Energy Treatment.

Jeanette har alltid varit en driven entreprenör som drivit eget företag sen 20 års ålder. Hon har drivit 2 frisörsalonger och driver fortfarande en av dem. Hon har i många år jobbat som utbildare inom frisörbranschen och det tog henne ut i världen och upp på många olika scener runt om i Sverige under många år. Nu driver hon 3 olika bolag och nya satsningar väntar. Hon är utbildad i massor av områden just pga. att komma åt verktygen ifrån varje del men har svårt att stanna på en plats när det gäller arbete. Utveckling är hennes drivkraft.

Hennes största resa i livet har dock inte varit jobbrelaterat utan har handlat om läkning för både kropp och själ då hon vid 22 års ålder var med om en kraftig bilolycka där hon möte sig själv och det vi alla verkligen är. Så valet av att stanna på jorden fick henne att söka just verktyg för att kunna utvecklas, växa och stå stark i sin sanning i värld där alla ”ska” vara stöpa i samma form för att få en trygg plats i samhället. Detta utmanar hon starkt och hon ser det unika men samtidigt det hela i alla människor. 

Efter vägen tillbaka ifrån olyckan som så när kostande henne livet och kroppen så har hon kämpat sig igenom utbrändhet, känslan av att inte höra hemma och att vara alla andra till lags innan att själv få ta plats. Att sjukvården försökt medicinera bort hennes höga energiflöde och sätta in henne i fack där hon absolut inte hör hemma. Detta ser hon som ett stort systemfel i dagens samhälle och vill hjälpa människor till att finna glädjen i sig själva, sin egen läkning, unika medicin och gåva att ge till världen.

Nu mer än någonsin behöver vi olikheterna och de olika energiflödena och förståelsen av att vi gör det tillsammans för vi är en liten del av en stor helhet!

Jeanettes coachning är kärleksfull men också tuff. Här handlar det om att ta ansvar för sig själv och sina beslut, att ta tillbaka sin kraft och förstå vilken kreatör och skapare du är av ditt eget liv och dina relationer. Att jobbet med att utvecklas och att bli den bästa versionen av dig själv är ett ständigt pågående jobb och hon har massor av fantastiska verktyg att ta till för att hitta läkning och utveckling i dig själv. Hon gör allt och ger allt om hon har nycklar att ge dig. Och det spelar ingen roll vart i din resa du är, för varje resa börjar med ett steg och är du beredd att göra det medvetet så är du redo!

Kontaktuppgifter

Är du intresserad av att komma i kontakt med Jeanette? Kontakta henne via uppgifterna nedan.

Nyfiken på dem andra?

Besök gärna våra andra coacher.

Så säger tidigare klienter...